Η Σέριφος… ” θα μείνει μεταξύ μας “

Η Σέριφος… ” θα μείνει μεταξύ μας “

 

 

 

 

Ο Δήμος Σερίφου μαζί με τους Συλλόγους Επαγγελματιών και Ενοικιαζομένων διαμερισμάτων και δωματίων μέσα από την εκστρατεία προώθησης που ξεκίνησαν μας προβάλλουν τους λόγους που κάνουν τόσο ξεχωριστό το  πανέμορφο αυτό νησί και μας παροτρύνουν να επιλέξουμε την Σέριφο για τις φετινές καλοκαιρινές μας διακοπές.

 

 

Αγαπάμε τη Σέριφο. Έτσι κι αλλιώς.

Και επιλέγουμε με κάθε τρόπο να την κρατήσουμε όσο πιο “ανέγγιχτη” γίνεται!

 

Είναι επιλογή μας να μην έχουμε ξαπλώστρες και οργανωμένες παραλίες. Για να μπορούμε να απολαμβάνουμε την ομορφιά και την ιδιωτικότητα με 72 διαφορετικούς τρόπους στη θάλασσα.

 

Είναι επιλογή μας να φτιάξουμε καταλύματα μικρής χωρητικότητας και σε απόσταση μεταξύ τους. Για να μην ‘τραυματίσουμε’ την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την ομορφιά που μας δίνει ενέργεια.

 

Είναι επιλογή μας να έχουμε μικρούς χώρους εστίασης και διασκέδασης. Γιατί πιστεύουμε ότι το τοπίο είναι ο πρωταγωνιστής και όχι οι τεράστιες κατασκευές.

 

Είναι επιλογή μας να κρατήσουμε τα σοκάκια και τα μονοπάτια όπως ήταν, για να μπορεί κανείς να βιώνει την επαφή με τη φύση απερίσπαστα.

 

Όλα αυτά ήταν επιλογές μας και πριν την υγειονομική κρίση. 

 

Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε όσους πιστεύουν το ίδιο για το πώς έλουν να είναι το νησί που πάνε διακοπές. Γι’ αυτό και όποιος επιλέξει τη Σέριφο για το καλοκαίρι μπορεί να νιώσει όσο πιο ασφαλής θέλει.

 

 

 

 

 

 

Αυτός ο τρόπος χρειάζεται να ‘μείνει μεταξύ μας’ !

 

Διαβάστε περισσότερα για την καμπάνια του νησιού στο https://2020.serifos.gr

 

 

#Serifos2020 #metaximas

 

 

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!