fbpx

 

revolut

 

 

 

 

 

 

Για να μην έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις στο ταξίδι σας ταξιδέψτε εύκολα με την κάρτα της  Revolut σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο και μάλιστα με συναλλαγές χωρίς προμήθεια μέχρι 200€ για την κλασσική κάρτα ή μπορείτε να επιλέξετε μια από τις premium κάρτες με περισσότερα προνόμια!

 

Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιείται πάνω από 8 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και  είναι μία από τις πιο δημοφιλείς ψηφιακές τραπεζικές λύσεις με ταχύτερο αναπτυσσόμενο ρυθμό.

 

Πλέον είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα και η διαδικασία είναι πολύ εύκολη , άμεση και γρήγορη.

 

Μερικά από τα προνόμια της Classic Κάρτας που μπορείτε να την προμηθευτείτε ΔΩΡΕΑΝ είναι:

• Δωρεάν λογαριασμό ΙΒΑΝ σε ευρώ

• Δωρεάν λογαριασμό στο Ηνωμένο Βασίλειο

• Αγορές σε πάνω από 150 νομίσματα με τη διατραπεζική συναλλαγματική ισοτιμία

• Μηνιαίες αναλήψεις από ATM χωρίς προμήθεια έως €200

 

Βγάλτε την δικιά σας κάρτα ΔΩΡΕΑΝ και κερδίστε 5€ εάν κάνετε εγγραφή  ΕΔΩ.

 

 

Εκτός από τη Classic Κάρτα για τους πιο απαιτητικούς που ταξιδεύουν συχνά και θέλουν περισσότερα προνόμια υπάρχει και η επιλογή της Premium ή Metal Κάρτας με έξτρα παροχές όπως ιατρική κάλυψη στο εξωτερικό, ασφάλιση καθυστέρησης άφιξης αποσκευών και πτήσης, πρόσβαση σε περισσότερες από 1.000 αίθουσες αναμονής αεροδρομίων σε όλον τον κόσμο (LoungeKey) καθώς και μεγαλύτερα ποσά αναλήψεων από ATM χωρίς προμήθεια σε σχέση με την classic κάρτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σας αρέσουν τα ταξίδια σε ονειρεμένους προορισμούς και σε προσιτές τιμές;

Κάντε εγγραφή στo newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις ταξιδιωτικές μας προσφορές, tips, ταξιδιωτικά νέα και πληροφορίες για προορισμούς.

Thank you for subscribing!