fbpx

 

 

 

 

 

Όχι δεν είναι κάποιο χιονοδρομικό κέντρο της Σκανδιναβίας είναι το δικό μας Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου – Anilio Adventure Park!

 

 

 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου αποτελεί το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα με έναρξη λειτουργίας μόλις το 2012!
Και όμως καταφέρνει μέσα από νέες και σύγχρονες ιδέες να κάνει το χ.κ. ένα προορισμό σύγχρονου ολοκληρωμένου πάρκου για όλες τις εποχές του χρόνου!

 

 

 

Η εταιρεία που ανέλαβε τη διαχείριση του χ.κ. το Νοέμβριο του 2017 η «My Adventure-Event Organizer» επέκτεινε και αναδιαμόρφωσε πλήρως το χ.κ. με νέες κτηριακές εγκαταστάσεις και ανακαίνιση του Chalet δημιουργώντας ένα γαστρονομικό χώρο υψηλού επιπέδου για τους χιονοδρόμους αλλά και για τον κόσμο που θέλει να απολαύσει παραδοσιακές συνταγές με νεωτερική εκτέλεση μέσα από την καθοδήγηση του Σεφ Γιάννη Χριστίδη.

 

 

 

Η δράση ως τώρα της εταιρείας δεν σταματάει όμως εκεί, βλέποντας την παγκόσμια κίνηση και τις νέες τάσεις που συμπεριλαμβάνονται σε αντίστοιχα χ. κ. του εξωτερικού επένδυσε σε ένα μακροχρόνιο σχεδιασμό μετονομάζοντας το χιονοδρομικό κέντρο σε Anilio Adventure Park.

 

 

 

Στόχος του Πάρκου είναι μέσα από  μια σειρά δράσεων εκμεταλλευόμενοι το φυσικό περιβάλλον για δραστηριότητες στο βουνό να προσφέρει στον επισκέπτη ένα ολοκληρωμένο εναλλακτικό τουρισμό όλες τις εποχές του χρόνου.

 

 

Η πιο πρόσφατη δράση που θα ξεκινήσει με την νέα σεζόν του 2019-2020 είναι το νυχτερινό σκι!

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο Facebook σήμερα 13/12/2019 ανακοίνωσαν:

 

 

‘‘ ΄Εκεί που τελειώνει η μέρα αρχίζει το νυχτερινό σκι! Από αυτή τη χρονιά οι πίστες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου-Anilio Adventure Park , εντυπωσιακά φωταγωγημένες και λαμπερές, έτοιμες για βραδινές καταβάσεις και ξεχωριστές στιγμές. ’’

 

 

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου θα είναι ανοιχτό αυτή την Κυριακή 15/12/2019 για χιονοδρομία  και εάν το επιτρέψει ο καιρός θα είναι σε λειτουργία όλοι οι αναβατήρες! 

 

 

 

 

Επίλογος

 

Το μέλλον των χιονοδρομικών κέντρων δεν είναι μόνο χιονοδρομία τις πρωινές ώρες.
Τα χιονοδρομικά κέντρα πρέπει να γίνουν κέντρα δραστηριοτήτων όλο το χρόνο και να συμπεριλάβουν διάφορες δραστηριότητες όπως κάνουν στο εξωτερικό (night ski, mountain biking, tubes, αναρρίχηση, πεζοπορία και πολλά άλλα).
Με αυτό τον τρόπο τα χ.κ. γίνονται Πάρκα ενναλακτικού τουρισμού για τους λάτρεις της φύσης , του βουνού και των αθλημάτων!
Τέτοιες κινήσεις ευνοούν τις τοπικές κοινωνίες μιας και αυξάνεται ο τουρισμός και κατ’ επέκταση αυξάνονται οι θέσεις εργασίας και ο τζίρος των τοπικών επιχειρήσεων!

 

 

 

 

Σας αρέσουν τα ταξίδια σε ονειρεμένους προορισμούς και σε προσιτές τιμές;

Κάντε εγγραφή στo newsletter μας για να μαθαίνετε πρώτοι τις ταξιδιωτικές μας προσφορές, tips, ταξιδιωτικά νέα και πληροφορίες για προορισμούς.

Thank you for subscribing!