Εσείς τι δώρο θα κάνετε στον/στην αγαπημένη σας τα Χριστούγεννα & μέχρι που θα φτάνατε…?

Εσείς τι δώρο θα κάνετε στον/στην αγαπημένη σας τα Χριστούγεννα & μέχρι που θα φτάνατε…?

Οι Travellers for Life (Γιάννης & Μαρία) σας μεταφέρουν τη δική τους εμπειρία και σας προτείνουν ιδέες και πως να πάρετε την τελική απόφαση για το δώρο που θα επιλέξετε.

Ήταν αρχές Μαϊου όταν η Μαρία κατάλαβε ότι λόγω μεγάλης απόστασης της εργασίας της από το σπίτι της έπρεπε τελικά να πάρει το πρώτο της αμάξι. Μετά από αρκετό καιρό και πολύ ψάξιμο μαζί με τον Γιάννη κάπου στις αρχές Σεπτεμβρίου εκεί που έψαχνε ένα μικρό αμάξι για μέσα στην πόλη κατάλαβε ότι δεν ήταν εύκολη η επιλογή αξιόπιστου μεταχειρισμένου και άρχισε να τα παρατάει! Από την άλλη, ο Γιάννης όμως είχε αρχίσει και κατέστρωνε ένα σχέδιο που ήξερε ότι δεν θα ήταν εύκολο και ίσως να μην μπορούσε να υλοποιηθεί! Αυτό δεν είναι άλλο από το να της κάνει δώρο ένα αμάξι για τις μετακινήσεις της που το ήθελε πραγματικά και το είχε ανάγκη για την καθημερινότητα τας.

Και κάπως έτσι μετά από σχεδόν 3 μήνες δυσκολίας, σχεδιασμού, βοήθειας, και συντονισμού κατάφερε να το πετύχει. Σε αυτό το σημείο θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε και στα 15 ρολά χριστουγεννιάτικου περιτυλίγματος  που χρειάστηκαν για το αμπαλάζ του αυτοκινήτου  που καθώς τα αγόραζε ο Γιάννης τον κοίταγαν περιέργα οι υπόλοιποι πελάτες του καταστήματος! 😁

Και επειδή 1 εικόνα ίσον 1000 λέξεις δείτε το παρακάτω βίντεο που περιέχει το δώρο Χριστουγέννων της Μαρίας.

 

 

Αφού πήρατε μια γεύση από το δικό μας δώρο τώρα ας βοηθήσουμε και εσάς να πάρετε την σωστή απόφαση.

Δεν είναι απαραίτητο να είναι τόσο μεγάλο ή πανάκριβο, σημασία έχει να το κάνουμε από αγάπη και από καρδιάς! Βρείτε τι έχει ανάγκη ο σύντροφoς σας  και επιλέξτε ανάλογα με τo budget που διαθέτετε τι θα του άρεσε!

Τις περισσότερες φορές τα μη υλικά αγαθά είναι και τα καλύτερα δώρα. Μπορείτε να δωρίσετε μια εμπειρία ή μια απόδραση και να του/της κάνετε έκπληξη.

Οι μικρές πινελιές κάνουν την διαφορά! 
Αφού επιλέξετε πιο είναι το καλύτερο δώρο φέτος τις γιορτές για τον/την αγαπημένη σας εμείς θα σας παροτρύνουμε να του βάλετε τις κατάλληλες πινελιές!  

Στολίστε το με έναν τρόπο που θα δείχνει την αγάπη σας. Βάλτε όλη τη φαντασία σας, πάρ’τε τα εργαλεία που θα χρειαστείτε (κόλλες,χαρτί,αυτοκόλλητα κλπ) και κάντε το δώρο σας να φαίνεται πιο προσωπικό.

Δημιουργήστε του/της αγωνία! Κρύψτε το δώρο σε 2-3 κουτιά ή βάλτε κάτω απ΄το δέντρο ένα μικρό δωράκι συμβολικό και το πραγματικό να είναι κάπου αλλού!

– Τέλος πείτε  ”σ’ αγαπώ” & αγκαλιάστε τον σύντροφο σας γιατί το πραγματικό δώρο στις γιορτές  είναι ότι είστε καλά και έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπάνε!

 

 

Leave a Reply

error: Content is protected !!