Συνεργαστείτε μαζί μας

 

Λίγα λόγια για εμάς

Η ταξιδιωτική σελίδα  ” Travellers for Life ” είναι ένα ταξιδιωτικό portal ενημέρωσης
Στόχος μας είναι η ενημέρωση σχετικά με τον τουριστικό κλάδο, τα ταξίδια και τις προσφορές ταξιδιωτικών πακέτων
Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε και νέα γενικού περιεχομένου με έμφαση στις τεχνολογίες, τα gadgets, τα events και τις δραστηριότητες που αξίζει να γνωρίζετε.
Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσίαζουμε και μια ξεχωριστή κατηγορία την eco-friendly news για ένα καλύτερο τρόπο ζωής με σεβασμό προς το περιβάλλον. 

Συνεργαστείτε μαζί μας

‘Εχετε κάποιο προϊόν ή κάποια υπηρεσία και σας ενδιαφέρει η προβολή, το digital marketing, η διαφήμιση, το social media marketing & κάθε είδος συνεργασίας μαζί μας τότε θα χαρούμε πολύ να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Παρακάτω σας αναφέρουμε μερικούς από τους τρόπους συνεργασίας.

•   Προβολή & διαφήμιση του προϊόνος ή της υπηρεσίας σας στο site μας, είτε από μεμονομένα αναρτημένα άρθρα σχετικά με το brand σας, είτε από banner τοποθετημένα σε όποιο σημείο του site σας ενδιαφέρει είτε ακόμα & από reviews και περιγραφή σχετικά με το προϊόν ή την υπηρεσία σας καθώς και ανακατεύθυνση του αναγνώστη στο site σας με external link.

•   Προωθητικές ενέργειες, αναρτήσεις φωτογραφικού υλικού, video & stories στην ιστοσελίδα μας και σε όλα τα κανάλια διανομής μας για μέγιστο αποτέλεσμα.

•   Διαγωνισμοί , εκπτώσεις & δώρα σε συνεργασία μαζί μας με σκοπό τη προβολή & την αύξηση των ενδιαφερόμενων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.
Μια κατηγορία που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στο σύγχρονο digital marketing γιατί βγαίνουν όλοι κερδισμένοι.

Εάν ενδιαφέρεστε να συνεργαστούμε ή θέλετε να μας προτείνετε τις δικές σας ιδέες & προτάσεις, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε τι καινούργιο και καινοτόμο!

Θα είναι χαρά και τιμή μας να συνεργαστούμε μαζί σας!

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο  info@travellersforlife.gr

Με εκτίμηση,

Travellers for Life

error: Content is protected !!