Μήλος

Διακοπές στη μαγευτική Μήλο.

Ένα κυκλαδίτικο νησί που θα σας μαγέψει απ΄τη πρώτη στιγμή.

Πήγαμε , εξερευνήσαμε πολλές παραλίες του νησιού, φάγαμε, διασκεδάσαμε και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας!

Κατηγορία παραλίες 

Όσες μέρες και να πάτε δεν θα προλάβετε να τις δείτε όλες. Έχει πάρα πολλές και η καθεμιά με την δική της ξεχωριστή ομορφιά.

Εάν είστε τύπος exploring & day cruise υπάρχουν πολλά σκαφάκια στο λιμάνι που σε πηγαίνουν σε παραλίες γραφικές & ερημικές που δεν υπάρχει πρόσβαση από την στεριά.Σας το προτείνουμε!

Φαγητό  & Γλυκό 

Στο λιμάνι στον Αδάμαντα έχεις αρκετές επιλογές να φάτε από ψάρι έως κρεατικά.Έαν πάλι έχετε πάει σε κάποια οργανωμένη παραλία και έχει οικισμό θα βρείτε και εκεί υπέροχο φαγητό από τους ντόπιους που είναι φιλόξενοι και έχουν μεράκι.

Για γλυκό πρέπει οπωσδήποτε να πάτε στην κα Αγγελική στο λιμάνι! Την ξέρουν όλοι, είναι από τις πιο παλιές gelateria. του νησιού (ίσως και η πρώτη)! Αξίζει η αναμονή που μπορεί να χει!Σερβίρει παγωτά, γλυκά & υπέροχες και μεγάλες βάφλες!

Και για να φύγετε με μια γλυκιά ανάμνηση είναι must να κάτσετε να φάτε ένα παγωτάκι ή μια βάφλα όσο περιμένετε το πλοίο της επιστροφής απολαμβάνοντας τις τελευταίες στιγμές σας σε αυτο το μαγευτικό νησί! Το κάναμε και φύγαμε χορτάτοι 😉

Ένα νησί που τα έχει όλα, ωραίο φαγητό, αμέτρητες παραλίες, αξιοθέατα, νυχτερινή διασκέδαση, χωριουδάκια, ερημικές παραλίες, καλοσυνάτους ανθρώπους, μαγευτικά νερά και σχετικά είναι οικονομικότερο από άλλα νησιά των κυκλάδων!

Ζευγάρι ή παρέα θα σας μαγέψει! Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ξαναπάμε κάποια στιγμή για να δούμε τις υπόλοιπες παραλίες και  να ξαναφάμε βάφλα στην κα Αγγελική!

____________________________________________________________________________________________________

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες ή να οργανώσετε ένα ταξίδι στη Μήλο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

👉 info@travellersforlife.gr

Ακολουθήστε μας  σε Instagram & Facebook για περισσότερα νέα!

👉 https://www.instagram.com/travellers_for_life

👉 https://www.facebook.com/travellersforlifeGr

Μέσα απο τα social μας δείχνετε την αγάπη σας και μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε και να σας μεταλαμπαδεύουμε τις εμπειρίες μας.

Με εκτίμηση,

Travellers for Life

error: Content is protected !!