Ταξίδια εντός Ελλάδας

Εδώ θα βρείτε ταξίδια που έχουμε κάνει εντός Ελλάδας, όπως θα δείτε και εσείς έχουμε πάρει βουνά, λαγκάδια, νησιά, & παραλίες. Έτσι δεν μπορούμε να τα βάλουμε σε μια κατηγορία γιατί πιάνουν ένα μεγάλο εύρος για όλα τα γούστα! Απλά καθίστε αναπαυτικά, εξερευνήστε τα μέσα από το blog μας και ταξιδέψτε μαζί μας!

Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε και κάνει τα εντός Ελλάδας ταξίδια μας διαφορετικά είναι ο αυθορμητισμός μας, η τρέλα για εξερεύνηση, η επαφή μας με τη φυσική ομορφιά της χώρας μας, το ανέμελο παιχνίδι σα μικρά παιδιά  και φυσικά θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στη λατρεία μας για τα  extreme sports και τις αθλητικές δραστηριότητες που μας αρέσουν και αναζητούμε απ’ άκρη σε άκρη σε όλη την χώρα όπως είναι τα χειμερινά & καλοκαιρινά σπορ αλλά και κάθε είδος που ανεβάζει την αδρεναλίνη  (skydive,paragliding,κ.λ.π.).

Τα ταξίδια αυτά χαρακτηρίζονται από μονοήμερα εώς full διακοπές 1-2 εβδομάδων.

Σε κάποια πήγαμε για μονοήμερο σκι, σε άλλα για 2 μέρες χαλάρωσης σε κάποια νησιωτική περιοχή ενώ άλλες φορές πήγαμε για 3 ήμερο clubbing στη Μύκονο και τέλος σα νορμάλ άνθρωποι (χαχαχα) θα βρείτε και μεγάλα ταξίδια που έχουν μέσα τη ξεκούραση & την εξερεύνηση της ιστορίας & του φυσικού πλούτου της χώρας!

Εντάξει μια δόση, πολλή μάλλον τρέλας 😜  την έχουμε εδώ που τα λέμε!

Αν δεν την είχαμε δεν θα κάναμε και όλα αυτά τα ταξίδια τα οποία δείχνουν και την προσωπικότητα μας!

____________________________________________________________________________________________________

Αν σκέφτεστε να  κάνετε μια μικρή απόδραση εντός χώρας ή ακόμα & να πραγματοποιήσετε ένα πλήρες ταξίδι και χρειάζεστε πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

👉 info@travellersforlife.gr

Ακολουθήστε
μας  σε Instagram & Facebook για περισσότερα νέα!

👉 https://www.instagram.com/travellers_for_life

👉 https://www.facebook.com/travellersforlifeGr

Μέσα απο τα social μας δείχνετε την αγάπη σας και μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε και να σας μεταλαμπαδεύουμε τις εμπειρίες μας.

Με εκτίμηση,

Travellers for Life


error: Content is protected !!