Ταξίδια Εξωτερικού


Εδώ θα βρείτε ταξίδια που έχουμε κάνει  στο εξωτερικό, είτε είναι εξωτικά μέρη & υπερατλαντικά είτε είναι ταξίδια μερικών ημερών σε κοντικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς.


Αυτό που μας ξεχωρίζει και κάνει τα ταξίδια μας διαφορετικά είναι ότι δεν πηγαίνουμε για να δούμε  την πρωτεύουσα και τα μουσεία της χώρας που θα επισκεφτούμε (όχι ότι δεν το κάνουμε και αυτό) αλλά ο κύριος στόχος μας είναι η εξερεύνηση & η επαφή μας με τον φυσικό της πλούτο, την χλωρίδα και την πανίδα της, να γευτούμε τις διαφορετικές κουζίνες, να συναναστραφούμε με τους ντόπιους & να μάθουμε από τη κουλτούρα τους, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε απόψεις και τέλος σαν λάτρεις των extreme sport και των αθλημάτων να βιώσουμε τις αθλητικές δραστηριότητες της (όπως είναι τα χειμερινά & καλοκαιρινά σπορ αλλά και κάθε είδος που ανεβάζει την αδρεναλίνη όπως είναι το skydiveparagliding,κλπ).

Πιστέψτε μας έχουμε τόσα κοινά με τους άλλους πολιτισμούς που ούτε εμείς το είχαμε αντιληφθεί ωσότου το βιώσαμε!
Πραγματικά το γεγονός ότι μπορεί να μην κατανοείτε καλά την γλώσσα τους ή να μην μπορείτε να συννενοηθείτε εύκολα στα αγγλικά δεν είναι πρόβλημα αφού υπάρχει η γλώσσα του σώματος και η διάθεση για κοινωνικοποίηση και επικοινωνία.

Βέβαια κάθε λαός έχει διαφορετική κουλτούρα & πολιτισμό. Εμείς για παράδειγμα, έχουμε την τάση να είμαστε πολύ φιλόξενοι και εγκάρδιοι, σε κάποιες άλλες χώρες όμως απαγορεύονται οι χειραψίες, το χτύπημα στην πλάτη, η αγκαλιά και πολλά άλλα που μέσα απο τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες θα σας τα μεταφέρουμε.

Με λίγα λόγια τα ταξίδια αυτά μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε ως ταξίδια ζωής, ταξίδια που πρέπει να τα ζήσεις μια φορά στην ζωή σουroad trips , ταξίδια εμπειριών και τέλος ταξίδια που σχετίζονται με την ηλεκτρονική μουσική και μεγάλα φεστιβάλς που γίνονται σε διάφορες χώρες.

____________________________________________________________________________________________________

Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και χρειάζεστε πληροφορίες  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

👉 info@travellersforlife.gr

Ακολουθήστε μας  σε Instagram & Facebook για περισσότερα νέα!

👉 https://www.instagram.com/travellers_for_life

👉 https://www.facebook.com/travellersforlifeGr

Μέσα απο τα social μας δείχνετε την αγάπη σας και μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε και να σας μεταλαμπαδεύουμε τις εμπειρίες μας.

Με εκτίμηση,

Travellers for Life

error: Content is protected !!