Φθινόπωρο στην Βυτίνα

Φθινόπωρο στην Βυτίνα

Η Βυτίνα είναι ένας ιδανικός προορισμός για το φθινόπωρο.
Φύση, καθαρός αέρας , το δασάκι της Βυτίνας και καλό φαγητό συμβάλλουν στην επιτυχία μιας όμορφης εξόρμησης κοντινού προορισμού!

Είτε είστε με παρέα , είτε ζευγάρι ή ακόμα και οικογένεια είναι μια ιδανική περιοχή μιας και θα μείνετε ευχαριστημένοι σε όποια κατηγορία και αν βρίσκεστε.
Τα παιδιά θα παίξουν στη φύση και εσείς θα χαρείτε όμορφες στιγμές στην εξοχή.

Μην παραλείψετε!

•  βόλτα στο δασάκι της Βυτίνας με τα πανύψηλα δέντρα και παιδική χαρά για τα παιδιά.

•  περίπατο στον δρόμο της Αγάπης, μια ρομαντική διαδρομή ανάμεσα σε ψηλά δέντρα.

•  καφέ στην πλατεία της Βυτίνας με την πετρόκτιστη εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, που είναι φτιαγμένη από εντυπωσιακό μαύρο μάρμαρο.

•  φαγητό σε κάποιο από τα όμορφα παραδοσιακά εστιατόρια κοντά στην πλατεία που προσφέρουν νόστιμες τοπικές συνταγές.

Εάν έχετε χρόνο και θέλετε να εξερευνήσετε την ευρύτερη περιοχή έχετε πολλές επιλογές. Μπορείτε να επισκεφτείτε την Δημητσάνα, το φαράγγι του Λούσιου, τη Στεμνίτσα, τα Λαγκάδια και το χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου. Στο δρόμο σας θα συναντήσετε διάφορα μουσεία και ιστορικά μνημεία και ένα υπάιθριο μουσείο υδροκίνησης!

Οι πιο τολμηροί μπορούν να δοκιμάσουν να κάνουν ράφτινγκ στον Λούσιο ποταμό μέσα από μια εντυπωσιακή διαδρομή με τοξωτά γεφύρια, πηγές και μεγαλειώδης βλαστηση που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εμπειρία μας και έχει μικρό βαθμό δυσκολίας.
Εάν αποφασίσετε να κάνετε ράφτινγκ απευθυνθείτε σε έμπειρους επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά τον συγκεκριμένο ποταμό και έχουν γνώση της περιοχής.

 

Βρείτε δωμάτιο:Booking.com

______________________________________________________________________________________________________


Αν σκέφτεστε να κάνετε ένα κοντινό ή μακρινό ταξίδι και χρειάζεστε πληροφορίες  μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

👉 info@travellersforlife.gr

Ακολουθήστε μας  σε Instagram & Facebook για περισσότερα νέα!

 

👉 https://www.instagram.com/travellers_for_life

👉 https://www.facebook.com/travellersforlifeGr

 

Μέσα απο τα social μας δείχνετε την αγάπη σας και μας ενθαρρύνετε να συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε και να σας μεταλαμπαδεύουμε τις εμπειρίες μας.

Leave a Reply

error: Content is protected !!